Velkommen til Hestedyrlægerne Ribe
- Din hestedyrlæge i Syd- & Sønderjylland

Kontakt os på telefon: +45 40 28 10 61Søger du en hestedyrlæge i Sønderjylland? Så står vi hos Hestedyrlægerne Ribe klar til at hjælpe. Vi er en specialiseret hestepraksis, som har eksisteret siden oktober 2010, og vi beskæftiger i dag tre hestedyrlæger.

Det er vigtigt for os at opretholde et højt fagligt niveau, og vi sørger derfor for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. På den måde kan vi opretholde et højt serviceniveau og sikre den mest effektive diagnosticering og behandling af din hest.

Hos Hestedyrlægerne Ribe i Sønderjylland kan vi blandt andet hjælpe med:
Mundhuleundersøgelse og tandraspning samt udtrækning af tænder
Inseminering af heste samt forskellige ydelser relateret hertil
Røntgenundersøgelse
Handelsundersøgelse
Ultralydsscanning
Laserterapi
Kastration
Halthedsundersøgelse
Vaccination og chipmærkning

Vi kan tage hånd om undersøgelser og behandlinger i egen stald, hvor vi råder over 12 lyse, rummelige hestebokse, en tvangsboks samt de rette faciliteter til haltheds- og handelsundersøgelser. Derudover kan vi også tilbyde at køre ud til vores kunder. Vi er primært en udekørende hestepraksis, da vi derved kan behandle hesten i dens vante omgivelser og sikre en høj grad af tryghed. Samtidig slipper du for besværlig transport af din hest.

Hestedyrlæge i Sønderjylland med døgnvagt
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende diagnosticering eller behandling af din hest. Som din hestedyrlæge i Sønderjylland kan vi hjælpe din hest, når der er brug for det. Vores døgnvagt sidder klar til at besvare dine opkald, uanset hvornår du ringer. Får du brug for en hestedyrlæge akut, så kan du trygt ringe til os.

Det er aldrig rart, når ens hest virker utilpas eller bliver syg. Vælger du os som din hestedyrlæge, så kan du være sikker på, at vi gør vores for at sikre en høj grad af tryghed samt at tilbyde den bedst mulige hjælp og rådgivning, uanset hvilken type af behandling din hest har brug for. Hos Hestedyrlægerne Ribe i Sønderjylland er du og din hest i trygge hænder. For yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakt os på telefon: +45 40 28 10 61.