Hestekiropraktor i Sønderjylland

Søger du en hestekiropraktor i Sønderjylland? Så kan vi hos Hestedyrlægerne Ribe hjælpe. Vi anvender kiropraktisk behandling, både forebyggende og som behandling af akutte og kroniske skader hos hesten. Hestekiropraktik kan også bruges til at øge smidigheden hos din hest og optimere din hests præstation. Lige her kan du læse mere om veterinær kiropraktik.

Hvornår vil en hestekiropraktor være gavnlig?

Som din hestekiropraktor i Sønderjylland kan vi hjælpe dig med at sikre din hests velbefindende. Alle heste kan nemlig hav gavn af kiropraktisk behandling, enten forebyggende eller som et præstationsfremmende virkemiddel.

Gennem hestekiropraktik kan vi fjerne såkaldte låsninger hos hesten, som er områder i hestens rygsøjle med nedsat bevægelighed. Hvis din hest har låsninger, så vil den forsøge at kompensere for at undgå smerter, og dermed vil andre dele af kroppen blive belastet unødigt. Det er derfor en god ide at være opmærksom på ændret adfærd hos din hest, da det kan være en indikator for, at der er brug for kiropraktisk behandling. Lige her kan du læse mere om de symptomer, du med fordel kan være opmærksom på. Er du i tvivl om, hvorvidt din hest har brug for en kiropraktisk undersøgelse, så er du velkommen til at kontakte os.

Heste kan udvise mange af de samme symptomer, når de har rygsmerter, som når de har tandproblemer. Der er derfor god grund til at opsøge os, hvis du oplever ændret adfærd hos din hest. Så sørger vi for at fastlægge årsagen samt varetage den kiropraktiske behandling af din hest.

Professionel behandling af hestekiropraktor i Sønderjylland

Vores undersøgelse og behandling i forbindelse med hestekiropraktik vil blive udført med hænderne og med udgangspunkt i en dybdegående viden om de forskellige teknikker samt hestens anatomi, nervesystem og biomekanik.

Hvis du søger en kiropraktor til din hest nær Sønderjylland, så er der god grund til at vælge Hestedyrlægerne Ribe. Vi udfører hestekiropraktik på alle hesteracer i Ribe, Esbjerg, Haderslev og resten af Sønderjylland, og vores grundighed og store viden på området kommer din hest til gode. Du er velkommen til at ringe til os på: +45 40 28 10 61, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, priser eller andet.